TOC TOC in Constanta – Sambata 11 Noiembrie ora 20:00 la Casa de Cultura

TOC TOC in Constanta – Sambata 11 Noiembrie ora 20:00 la Casa de Cultura

De la Ricard Reguant, regizorul spaniol al Muzicalului Chicago si laureat Broadway World in 2015, revine la Constanta cea mai vizionata comedie frantuzeasca din ultimii 10 ani: TOC TOC!

Exista 4 categorii de preturi:  60, 70, 80 si VIP 100 lei.

La acest spectacol va fi pus un vanzare un numar limitat de locuri VIP (38 de locuri) – situate central in primele 2 randuri si care vor primi cadouri/suprize de la sponsorii/partenerii spectacolului.

Biletele se pot cumpara de la Casa de Cultura Constanta, de la Agentiile Tui Travel City Mall, Vivo! (fost Maritimo), Piata Ovidiu si Stefan cel Mare si online de pe site-ul www.bilet.ro

Pentru a cumpara bilete online Click aici >>

button

Vino sa afli cum ar fi sa te pomenesti intr-o sala de asteptare langa un tip respectabil care are insa sindromul Gilles de la Tourette (Mihai Mihai Sandu), o maniaca a verificarilor (Anca Turcasiu), un taximetrist care contorizeaza absolut tot ce faci tu si cei din jurul lui (Andrei Duban), o laboranta terorizata de microbi (Andreea Samson), un tanar caruia ii este groaza sa paseasca pe linii (Victor Bucur), o tanara care repeta totul de doua ori (Doina Antohi) si langa un asistent bine intentionat, mereu depasit de situatie, dar care este in ton cu ultimele tendinte ale modei (actorul constantean Daniel Burcea).

Cu un parcurs de senzatie la nivel mondial – peste 1,5 milioane de spectatori in Argentina, peste 800.000 de spectatori in Madrid – TOC TOC se joaca cu mare success si in Romania unde in 3 ani a facut sa rada peste 10.000 de spectatori in Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Bistrita, Timisoara si Galati.

Hai sa razi la cea mai sarita de pe fix comedie din lume!

Iar noua ne va face placere sa te vedem razand in sala de spectacol si, mai ales, sa stim ca vei ramane cu idea care constituie mesajul central al piesei – ca o cale de a ne depasi problemele este aceea de a nu ne mai centra atat pe noi insine ci de a privi si a incerca sa-i ajutam si pe cei de langa noi.

TOC TOC,  comedia la care publicul nu se mai opreste din ras” – Wowbiz.ro

Pentru reprezentatiile din Constanta, biletele se pot achizitiona:

 • De la Casa de Bilete a Casei de Cultura Constanta
 • Online: de pe site-ul bilet.ro >> click aici
 • De la magazinele partenere Bilet.ro din Constanta (De asemenea din aceste magazine pot fi ridicate si rezervarile efectuate online pe site-ul bilet.ro)
  Agentia TUI Constanta City Park Mall
  Bd.Al.Lapusneanu, Nr 116C, City Park Mall Constanta
  Agentia TUI Constanta Maritimo
  Bd. Aurel Vlaicu 220, Constanta
  Agentia TUI Constanta Piata Ovidiu
  Piata Ovidiu Nr. 11, Bl. A1, Constanta
  Agentia TUI Constanta Stefan cel Mare
  Str. Stefan cel Mare 71, Constanta

button